Menu Sluiten

Beleidstudies


Beleidstudies

Jump to navigation home diensten bodemonderzoek bodemsanering gerechtelijke expertises milieuadvies veiligheidscordinatie downloads vacature links contacteer ons deckers milieubeheer bodemsanering het belang van een ervaren bodemsaneringsdeskundige houdt niet op bij het uitvoeren van de vereiste onderzoeken maar is onontbeerlijk bij de voorbereiding planning en uitvoering van de eigenlijke bodemsaneringswerken Beleidstudies prijs aanvragen Hiertoe betekent een grondig uitgewerkt bodemsaneringsproject en een zorgvuldig opgesteld aanbestedingsdocument een belangrijke meerwaarde voor alle betrokken partijen zowel voor de klant voor de aannemer als voor de toezichthoudende overheden. Artemis begeleidt de klant doorheen deze verschillende procedures vanaf het uitwerken van de versc.

Toggle navigation home activiteiten per activiteit afbraak van gebouwen asbestverwijdering asfalt en gietasfaltwerken bodemsanering burgerlijke bouwkunde en infrastructuurwerken grondwerken productie van asfalt en gietasfalt productie n beton en recyclage van bouwmaterialen rioleringswerken riool en leidingrenovatie speciale interventies vuurbescherming wegenwerken zandgroeve per doelgroep publieke sector private sector publiekprivate sector nieuws over viabuild historiek kwaliteit veiligheid en milieu ons team onze vestigingen viabuild realisaties vacatures pers offerte contact activiteiten bodemsanering informatie over Beleidstudies search text afbraak van gebouwen asbestverwijdering asfalt en gietasfaltwerken bodemsanering burgerlijke bouwkun.

Het terrein van Beleidstudies

Ontgravingswerken expert in bodemsaneringswerken menu wat doet becon becon bodemsanering de historiek van becon ontgravingswerken door becon grondwatersaneringen door becon bodemluchtextractie en persluchtinjectie biologische remediatie en barrieres projectreferenties vacatures bij becon contacteer becon historiek becon bvba is in 1996 opgericht als een bedrijfs en milieuadviesbureau dat afgekort staat voor bedrijfs en enviro consultants. Vanuit de aanwezige expertise werd er bij aanvang gefocust op de bodemsaneringsproblematiek in vlaanderen Beleidstudies voor bedrijven op maat Het was ook de periode dat vlarebo vlaams reglement bodemsanering boven het doopvont werd gehouden. Door het invoege gaan van vlarebo kwam er op de bodemsaneringsmarkt een duidelijke maar ook een terechte scheiding tussen de taken en verantwoordelijkheden van de erkende bodemsaneringsdeskundige de onderzoeker en de aannemer bodemsaneringswerken de uitvoerder. Gezien de complexe materie ervaarde becon bvba op de markt echter de nood aan theoretische kennis en expertise bij d.

Fr nl contact terug naar index bedrijven zoek op naam zoek op rubriek rubriek industriele gebouwen antea group nv antea group nv siemenslaan 12 8020 oostkamp t 050 80.20.00 www.anteagroup.be opgenomen in bodemonderzoek bodemsanering en bescherming industriele gebouwen milieuverontreiniging bestrijding van studiebureau s milieutechniek studiebureau s gebouwen en infrastructuur waterzuivering antea group nv antea group nv roderveldlaan 1 2600 berchemantwerpen t 03 221.55.00 www.anteagroup.be opgenomen in bodemonderzoek bodemsanering en bescherming industriele gebouwen milieuverontreiniging bestrijding van studiebureau s milieutechniek studiebureau s gebouwen en infrastructuur waterzuivering antea group nv antea group nv kempische steenweg 293 32 3500 hassel.

Beleidstudies diensten

Home over huijbregts activiteiten projecten opgeleverd in uitvoering actueel contact bodemsanering home activiteiten bodemsanering activiteiten grondwerk rioleringswerken verhardingen cultuurtechnisch werk sloopwerk bodemsanering transport verhuur grondverzetmachines containerverhuur de overheid werkt hard aan het beleid voor duurzaam gebruik van de bodem. Dit betekent dat volgende generaties deze ook kunnen gebruiken voor land natuur en woningbouw. Huijbregts werkt hier aan mee door het uitvoeren van projecten op het gebied van bodemsanering. Hiervoor is huijbregts gecertificeerd volgens brl sikb 7000 protocol 7001 bent u geïnteresseerd in de prijs van Beleidstudies Met goed opgeleid personeel en met speciaal uitgerust materieel voeren wij projecten uit voor centr.